fbpx
(096) 140-4454 Чат в Telegram

ДОГЛЯД ЗА ВОЛОССЯМ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ELINOR 💙💛

ДОГЛЯД ЗА ВОЛОССЯМ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ELINOR 💙💛

Для наших Блондинок, ми створили неперевершений комплекс у який входить всього 2 продукти.

Шампунь фіолетовий для освітленого волосся COLOR PURPLE SHAMPOO FOR BLONDE HAIR и Маска для холодного відтінку волосся ANTI-YELLOW CARE MASK, це те що тобі потрібно!

Холодний попелястий або теплий медовий відтінки освітленого волосся завжди надають образу ефектності і водночас вимагають особливого догляду за собою. Незалежно від того, натуральна ви блондинка чи фарбована, ваше волосся вимагає додаткового догляду. Хоча б тільки тому, що тонке волосся завжди потребує глибокого зволоження та захисту.

Декілька рекомендацій від ELINOR, як доглядати за світлим волоссям легко.

Все починається з шампуня: він обов’язково має бути призначений для світлого волосся. Якщо ви натуральна блондинка, звертай увагу на засоби, які забезпечать волоссю яскравість і блиск. Для догляду за освітленим волоссям використовуй спеціалізовані шампуні.

Багато хто обходить стороною маски для освітленого волосся, а дарма. Зволоження – це те, що найбільше потрібно фарбованим кучерям. Боротьба з сухістю та пористістю локонів – часто проблема номер один для блондинок. Тому звертаємо вашу увагу: обов’язково балувати своє волосся маскою для освітленого волосся.

Більшість засобів для догляду за світлим фарбованим волоссям краще використовувати всього раз чи два на тиждень. Тримати догляд потрібно від 3 до 15 хвилин. Чим світліший блонд, тим менше потрібно часу.

Elinor.in.ua ❤